Smo mlada, zagnana in uigrana ekipa, ki stremi k odličnosti in kvaliteti opravljenega posla. Ukvarjamo se s prodajo, oddajo, nakupi in najemi nepremičnin na področju Slovenije, s poudarkom na Ljubljani in njeni širši okolici.

Izberite Diamant nepremičnine, če

  • Želite varno in hitro prodati/kupiti željeno nepremičnino
  • Ste naveličani številnih ogledov Vaše nepremičnine, kupca pa še kar ni
  • Ne dobivate nobenih konkretnih povratnih informacij iz trga
  • Ne veste ali je Vaša nepremičnina pravno urejena
  • Imate pravo ceno nepremičnine
  • Ne veste ali prodati ali oddati

Pri nas smo Vam na voljo z nasveti ali pravno pomočjo tudi pri informacijah kot so:

Kataster stavb, finančno poslovanje, terjatve na nepremičninah pravice tretjih oseb na nepremičninah, prenos lastništva in posesti, prenos finančnih sredstev, plačilo davka na promet nepremičnin, davka na dobiček od kapitala, predkupne pravice, služnosti, hipoteke, prepovedi obremenitve in odtujitve, solastniški deleži, časovno usklajevanje, dediščine in še mnogo več.

Če ste pripravljeni na drugačen pristop pri prodaji vaše nepremičnine, vam mi nudimo sledeče

Brezplačen posvet z osebnim nepremičninskim svetovalcem pred prodajo/oddajo Vaše nepremičnine.

Odprta komunikacija, aktiven in dinamičen pristop k prodaji oz. iskanju nepremičnine. Hitro in učinkovito najdemo pravega kupca za Vašo nepremičnino.

V naši ponudbi je vedno le omejeno število nepremičnin, saj masovna prodaja nepremičnin ne omogoča kvalitetnega dela. Vsako nepremičnino poznamo zelo dobro, zato jo tudi lahko kvalitetno predstavimo potencialnemu kupcu. Prava predstavitev nepremičnine je bistvenega pomena pri uspešni prodaji!

Najboljši nepremičninski svetovalci niso na voljo samo do takrat, ko se nepremičnina proda, ampak so Vam na voljo do vselitve v novi dom. Na voljo smo Vam za nasvete, pomoč, primopredajo nepremičnine, predvsem pa z Vami delimo naše znanje in kar je najpomembnejše, naše pretekle izkušnje.

Vse dogovore med naročnikom in nami obravnavamo kot poslovno skrivnost, diskretnost pri izpeljanih poslih je zagotovljena.

Prepustite Vaše skrbi prodaje ali oddaje nepremičnine družbi DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o.

DIREKTOR Slavko Šinkovec

V svetu nepremičninskega posredovanja sem od leta 2008, od takrat je delo z nepremičninami in delo z ljudmi postalo moj način življenja. Vsaka nepremičninska »zgodba« je namreč zgodba zase, ki zahteva drugačne pristope in obravnave, zato verjamem v oseben stik in dobre osebne odnose.

Meni zelo draga oseba »moja mati« mi je na samo srečo naključno posodila knjigo z naslovom Bogati očka revni očka od Roberta T. Kiosakija. »Priporočam Vsakemu« Sama knjiga me je zelo navdušila glede njegovega pogleda na svet z druge strani, ker tega ne učijo v šolah samih. To je finančna pismenost. In vse njegove knjige so si hitro sledile iz prebiranja ene v drugo. Po večkratnem branju njegovih knjig hitro spoznaš, kaj moraš narediti, če želiš v življenju kaj doseči in uspeti. Jaz sem pot izbral v nepremičninah in bolje se leta 2008 ne bi mogel izbrati.

Hitro sem spoznal, da sta dinamika in raznolikost tega poklica podobna mojemu načinu življenja. Svoje prve izkušnje na tem področju sem pridobil kot administrator v nepremičninskem podjetju v Ljubljani, istočasno pa sem se že pripravljal za pridobitev licence nepremičninskega posrednika. Pri delu v administraciji sem pridobil bogate izkušnje s komunikacijo in zaznavanjem ter usklajevanjem želja in potreb kupcev in prodajalcev in prav tako tudi sebe. Po nekaj letih posredovanja nepremičnin in investiranja v lastne nepremičnine, sem se poleg poslovnih idej in zagnanosti odločil, da svojo pot nadaljujem v lastnem podjetju – Diamant nepremičnine d.o.o.

Kdor me pozna ve, da sem po naravi zelo dinamičen in komunikativen. Delo v timu me veseli in z velikim veseljem delim svoje znanje in bogate izkušnje s sodelavci.

Pravi tim pa je tisti ki nima vodje in so skupni interesi veliko večji, kajti direktor prav tako deluje v timu kot enakovreden član ostalim sodelavcem. Izkušnje so neprecenljive, ko si jih s sodelavci izmenjujemo in delimo vsako minuto ko smo skupaj.

Prosti čas najraje preživim z družino ali prijatelji. Nekaj časa mi ostane še za športne aktivnosti, poleti igram golf in tenis, pozimi obiskujem fitnes. Za svojo dušo pa najraje prenavljam oziroma gradim lastne nepremičnine.