TREBNJE, poslovni prostor

Poslovni prostor · Oddaja
500 EUR
TOP PONUDBA

Podrobnosti

TREBNJE, 120 m2, kombiniran prostor, zgrajen l. 1985, P/2 nad., podjetje, ki se ukvarja s PVC opremo, v najem oddaja svoje poslovne prostore in hkrati prodaja svojo blagovno znamko. Družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992. Specializirano je predvsem za področje stavbnega pohištva (PVC – ALU in PVC – LES). Nudi svetovanje, prodajo, montažo in servis stavbnega pohištva, ter dodatke kot so: senčila, komarnike, police, itd, oddamo. Cena: 500,00 EUR/mes

 

Šifra oglasa: KODA: O45TREB

.

Ponudba zajema PVC okna, vhodna vrata, garažna vrata, notranja vrata ter rezervne dele in servisiranje le teh. Proizvodnja oken in vrat se nahaja na Poljskem. Prodaja se tudi vso potrebno orodje za montiranje, servisiranje PVC izdelkov, meritve in kombi za prevoz.

Možnost nakupa podjetja: kupec lahko kupi blagovno znamko in podjetje preseli na drugo lokacijo ali kupec kupi blagovno znamko in obdrži podjetje na isti lokaciji, pri čemer mora dodatno plačati najemnino za uporabo poslovnih prostorov. Pogoj najema je odkup blagovne znamke. Obstaja tudi možnost plačila nakupa podjetja na obroke. Lastnik podjetja je pripravljen uvajati in usmerjati novega lastnika pri poslu.

.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Šmartinska cesta 134a – Ljubljana

Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel. 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22 in se dogovorite za termin sestanka.

Ker si zaslužite najboljše!

Lokacija

Trebnje, Trebnje, Slovenija