TRBOVLJE-Center, GOSTINSKI LOKAL

Gostinski lokal · Oddaja
700 EURna mesec
ODDAMO, gostinski lokal

Podrobnosti

TRBOVLJE, V CENTRU MESTA 152 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 1995, P/1 nad., 152 m2 lokala + 115 m2 nadkrite terase, svetel prostor z izredno praktičnim tlorisom za gostinsko dejavnost, v samem centru Trbovelj, najbolj pretočna lokacija v mestu, brezplačno parkiranje v neposredni bližini, delno opremljen, krušna peč, ogrevanje toplovod, klimatski sistem hlajenja, ogrevanje sanitarne vode na toplotno črpalko, na voljo takoj, cena po dogovoru, oddamo. Cena: 700,00 EUR/mes

KODA: O75TR

 

Izredno funkcionalna TLORISNA ZASNOVA: zunanja terasa, predprostor, ženski in moški WC (ločena), garderoba z omaricami in WC-jem za zaposlene, točilni pult s kuhinjo in hladilno komoro v ozadju, večji svetel prostor z mizami in izhodom na teraso.

Gostinski prostor se daje v dolgoročni najem, velik potencial gostinske dejavnosti zaradi lokacije s tradicijo in pomankanja tovrstne ponudbe, lokal primeren za takojšnji začetek obratovanja oz. na željo najemnika z manjšo obnovo/osvežitvijo (v dogovoru z lastnikom se stroški delno odštejejo od najemnine), v osrčju celotne infrastrukture (kino, knjižnica, trgovinski center Spar, tržnica, Mladinski kulturni center, muzej, Dom upokojencev, več podjetij v bližnji okolici) in v neposredni bližini stanovanjskih blokov.

POGOJI NAJEMA:  varščina v višini 2 enomesečnih najemnin, predplačilo 3 mesečnih najemnin in nadaljno sprotno plačevanje najemnine ter plačilo provizije agenciji v višini enomesečne najemnine +DDV.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ.

.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Šmartinska cesta 134a – Ljubljana

Za več informacij o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, in se dogovorite za termin sestanka.

Ker si zaslužite najboljše!

Lokacija

Trbovlje