PREDDVOR, Potoče

Dvojček · Prodaja
360,000 EUR
PRODAMO, hiša dvojček

Podrobnosti

PREDDVOR, 250 m2, dvojček, zgrajen l. 2013, 338 m2 zemljišča, K+P+1+M, moderna, nizkoenergijska, varčna hiša na mirni in lepi lokaciji v bližini jezera, funkcionalno razporejena, svetla, popolnoma opremljena, talno ogrevanje in hlajenje, rekuperacija zraka, ogrevanje na toplotno črpalko, čistilna naprava, vpisana v ZK, vseljiva takoj, prodamo. Cena: 360.000,00 EUR

 

Razporeditev prostorov:

KLET: večnamenski prostor (otroška igralnica, fitness soba..), pralnica in sušilnica, dodaten prostor za shranjevanje.

PRITLIČJE: predprostor, pisarna, wc, kuhinja z jedilnico in prostornim dnevnim prostorom i izhodom na teraso.

NADSTROPJE: starševski apartma z lastno kopalnico in izhodom na balkon, dve otroški sobi, kopalnica.

MANSARDA: spalnica oz. dodaten spalni prostor.

Hiša se nahaja v mirnem in zelenem okolišu, urejen dostop, pred hišo dovolj parkirnih mest, hiša se prodaja popolnoma opremljena, na željo kupca se pa oprema lahko tudi odstrani.

Toplotna črpalka zrak-voda, zalogovnik vode, sončni kolektorji na strehi, videonadzor, alarmni sistem, zelo nizki stroški vzdrževanja.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Šmartinska cesta 134a – Ljubljana

Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel . 064 22 99 22 ali 01 292 60 22,,pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, in se dogovorite za termin sestanka.

Ker si zaslužite najboljše!

Značilnosti

Lokacija

Potoče, Preddvor, Slovenia

Podobne nepremičnine (1)