PREDDVOR, Potoče

Dvojček · Prodaja
450,000 EUR
PRODAMO, dvojček

Podrobnosti

PREDDVOR, 250 m2, dvojček, zgrajen l. 2013, 485 m2 zemljišča, K+P+1+M, moderna, nizkoenergijska, varčna hiša na mirni in lepi lokaciji v bližini jezera, funkcionalno razporejena, svetla, popolnoma opremljena z opremo višjega cenovnega razreda, talno ogrevanje in hlajenje, rekuperacija zraka, ogrevanje na toplotno črpalko, čistilna naprava, zimski vrt, na terasi priključi za savno in jacuzzi, nadstrešek za dva avtomobila, vpisana v ZK, vseljiva takoj, prodamo. Cena: 450.000,00 EUR

 

Razporeditev prostorov:

KLET: fitness soba, pralnica in sušilnica, dodaten prostor za shranjevanje.

PRITLIČJE: predprostor, prostor za garderobo, wc, kuhinja z jedilnico in prostornim dnevnim prostorom i izhodom na teraso.

NADSTROPJE: starševski apartma z lastno kopalnico in izhodom na balkon, spalnica, kopalnica.

MANSARDA: spalnica oz. dodaten spalni prostor.

Hiša se nahaja v mirnem in zelenem okolišu, urejen dostop, pred hišo dovolj parkirnih mest, hiša se prodaja popolnoma opremljena, na željo kupca se pa oprema lahko tudi odstrani.

Toplotna črpalka zrak-voda, zalogovnik vode, sončni kolektorji na strehi, videonadzor, alarmni sistem, zelo nizki stroški vzdrževanja.

Na parceli se nahaja tudi ogrevan zimski vrt, ki se po potrebi popolnoma zapre. Na manjši terasi so priključi za savno, zunanji tuš in jacuzzi.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Šmartinska cesta 134a – Ljubljana

Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel . 064 22 99 22 ali 01 292 60 22,,pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, in se dogovorite za termin sestanka.

Ker si zaslužite najboljše!

Lokacija

Potoče, Preddvor, Slovenia

Podobne nepremičnine (1)