IVANČNA GORICA, Podbukovje

Hiša · Prodaja
259,000 EUR
PRODAMO, samostojna hiša

Podrobnosti

IVANČNA GORICA, PODBUKOVJE, 204,9 m2, samostojna, zgrajena l. 2011, 520 m2 zemljišča, K+P+M, zelo svetla enostanovanjska hiša z izredno funkcionalnim tlorisom in lično ograjeno parcelo, notranjo garažo, zunanjim dvoriščem za vsaj 2 dodatna avtomobila, večjo nadkrito teraso, ogrevanje (plin, kamin, klima), ZK urejeno, prevzem možen takoj, prodamo.

.

Hiša je zelo lepo vzdrževana in grajena na način, ki nudi maksimalno udobje bivanja z nizkimi tekočimi stroški (nadstandardno grajena). Ogrevanje je radiatorsko in talno na plin, kaminsko ogrevanje na drva z razvodom toplega zraka, 2 klimi, ki ogrevata in hladita. Troslojna okna, vsa z električnimi zunanjimi roletami.

BRUTO površina 204,9 m2, NETO površina 92,8 m2.

 

Hiša obsega tri etaže z razporeditvijo:

Klet: kurilnica, shramba, prostor za druženje, stopnišče, garaža.

Pritličje: predprostor, dnevna soba, kuhinjo z jedilnim kotom, manjši hodniček, WC in stopnišče ter prostorna zunanja nadkrita terasa.

Nadstropje: spalnica, dve sobi z izhodom na balkon, kopalnica. prostorne terase za preživljanje časa na prostem

V mirnem naselju družinskih hiš, ne-daleč stran od infrastrukture:1 km oddaljena (trgovina, osnovna šola, pošta, GD), avtobusna postaja-šolski bus 2 min hoje, 9 km oddaljena (Ivančna Gorica in avtocesta za LJ), 2,5 km stran izvir Krke. Sredi zelo lepe narave in veliko možnosti za prostočasne aktivnosti.

.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Šmartinska cesta 134a – Ljubljana

Za več informacij o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, in se dogovorite za termin sestanka.

Ker si zaslužite najboljše!

Lokacija

Podbukovje

Podobne nepremičnine (1)