DOMŽALE,

Prostor za storitve · Oddaja
500 EURna mesec
ODDAMO, poslovni prostor - večnamenski

Podrobnosti

DOMŽALE, 55 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 1976, adaptiran l. 2000, P/2 nad., svetel in funkcionalno razporejen poslovni prostor v neposredni bližini trgovskega središča Breza v Domžalah nedaleč stran od strogega centra mesta. Trije prostori-možnost ločenih ali združenih prostorov glede na potrebe dejavnosti, opremljena, stroški vključeni v ceno, na voljo takoj, oddamo.

.

RAZPOREDITEV: večji predprostor povezan z drugim prostom ter ločena pisarna in WC.

Prostori so delno opremljeni in sicer s pisarniško opremo, ki se po potrebi lahko odstrani, možnost čajne kuhinje ali dejavnosti, ki potrebuje vodo, 2 lastniški parni mesti in možnost dodatnega brezplačnega parkiranja v neposredni bližini.

Primerno za raznovrstne dejavnosti (pisarna, salon, zdravstvene storitve s čakalnico, druge storitvene dejavnosti).

Poleg najemnine se plačajo fiksni mesečni stroški  200 EUR (čiščenje in telefon nista vključena).

POGOJI NAJEMA: sprotno plačevanje najemnine, varščina v višini enomesečne najemnine in plačilo provizije agenciji v višini enomesečne najemnine +DDV.

.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Šmartinska cesta 134a – Ljubljana

Za več informacij o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, in se dogovorite za termin sestanka.

Ker si zaslužite najboljše!

Značilnosti

Lokacija

domžale